Το φαρμακείο μας

Το φαρμακείο μας βρίσκεται στην οδό Αγίας Γλυκερίας 35, στο Γαλάτσι. Από το 1991, λειτουργούμε ως σταθμός πρωτοβάθμιας περίθαλψης, παρέχοντας υπεύθυνα την συμβουλευτική φροντίδα υγείας που απαιτεί ο σύγχρονος καταναλωτής. Φροντίζουμε διαρκώς να εξυπηρετούμε τον επισκέπτη μας με σύγχρονη προσέγγιση, έτσι ώστε να νιώθει κοντά μας άνεση και ασφάλεια.

Το φαρμακείο μας υποστηρίζει το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Γαλατσίου και την ανακύκλωση ληγμένων φαρμάκων 

Εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας με:

- Άριστη επιστημονική κατάρτιση & διαρκή επιμόρφωση

- Νέα ιατροτεχνολογικά προϊόντα & ορθοπεδικό εξοπλισμό

- Ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας

- Εναλλακτικές θεραπείες (ομοιοπαθητική, αρωματοθεραπεία)

- Καινοτόμες Υπηρεσίες (φροντίδα στο σπίτι, κάρτα επιβράβευσης αγορών)

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα μας παραμένει πιστή και προσηλωμένη στις αρχές μας. pharmacy

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Ιακωβίδου Χριστίνα

Φαρμακοποιός

Απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε την καριέρα της το 1984 ιδρύοντας φαρμακείο στα  Ν. Σύλλατα Χαλκιδικής. Προσωπικοί λόγοι την οδήγησαν στο Γαλάτσι όπου το 1991 ίδρυσε το φαρμακείο που βρίσκεται στην οδό Αγ. Γλυκερίας. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων που αφορούν στο τομέα διαχείρισης φαρμακείου αλλά και στην παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Μετά από 35 χρόνια προσφοράς στο φαρμακευτικό επάγγελμα οι προτεραιότητες της κας Ιακωβίδου παραμένουν αναλλοίωτες. Υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας με σεβασμό στον άνθρωπο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

51854095_429785504506490_193263380171273

Μιράντα 

Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών

Σπούδασε σε αμερικάνικο κολλέγιο και γνωρίζει τέλεια αγγλικά. Εργάζεται στον χώρο μας από το 2014.Είναι υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση πελατών και του τμήματος δερματολογικής φροντίδας. Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια περιποίησης προσώπου.

miranda1.jpg

Ευαγγελία

Φαρμακοποιός

Αποφοίτησε από την Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,εκπονώντας πτυχιακή διατριβή στον τομέα της Φαρμακευτικής Τεχνολογίας. Εργάζεται από το 2014 στην θέση υπεύθυνου φαρμακοποιού . Μιλάει δυο ξένες γλώσσες (Αγγλικά,Γερμανικά)

evagelia1.jpg

Ένυ

Βοηθός Φαρμακείου

Είναι απόφοιτος του τμήματος Βοηθών Φαρμακείου του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Είναι υπεύθυνη Merchandising και ασχολείται με την γενικότερη εξυπηρέτηση πελατών 

enu1.jpg

Νταίζη

Βοηθός Φαρμακείου

Έχει προϋπηρεσία σε φαρμακείο δημόσιου Νοσοκομείου και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ομοιοπαθητικών από την Ελληνική Ομοιοπαθητική Εταιρεία.

Είναι υπεύθυνη του εργαστηρίου παρασκευής γαληνικών συσκευασμάτων & του τμήματος ομοιοπαθητικών.

Social 

To φαρμακείο μας

Untitled-1.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Επικοινωνία

Αγ. Γλυκερίας 35 
111 47 Γαλάτσι

21 0213 1185