Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο βαθμός επικινδυνότητας του SARS-COV-2 καθιστά ασφαλέστερη την κατ΄οίκον δειγματοληψία σε περίπτωση υποψίας κρούσματος. Με την υπηρεσία BIOKIT COVID-19 μπορείτε από τον χώρο σας μειώνοντας τόσο τον κίνδυνο της διασποράς όσο και της άσκοπης έκθεσης, να γνωρίζετε άμεσα και αξιόπιστα εάν έχετε προσβληθεί από τον κορωνοϊόSARS-COV-2.

Το προϊόν / kit περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο εκάστοτε ασθενής για τη λήψη δείγματος (π.χ. στειλεός), παραπεμπτικό εξέτασης, αποστολή δείγματος και λήψη αποτελέσματος.

  1. Ο ασθενής και εκάστοτε ενδιαφερόμενος αγοράζει από το φαρμακείο μας το προιόν / kit

  2. Στο δικό του χώρο γίνεται η λήψη του δείγματος με όσα περιλαμβάνει μέσα το kit

  3. Καλεί στον αναγραφόμενο τηλεφωνικό αριθμό για παραλαβή του δείγματος

  4. Ειδικός courier μεταφέρει το δείγμα στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου πραγματοποιείται η μοριακή ανάλυση

  5. Μοριακή ανάλυση δείγματος

  6. Ο ασθενής / ενδιαφερόμενος παραλαμβάνει τα αποτελέσματα στο email που έχει δώσει βάσει κανονισμών GDPR.

99,99% ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

To biokit COVID-19 σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), που αποτελεί κέντρο αναφοράς για τον κορωνοιόSARS-Cov-2), σας προσφέρει ανίχνευση του ιού με μοριακή μέθοδο. Οι μοριακές τεχνικές διαθέτουν την ευαισθησία και την ειδικότητα που απαιτείται για την έγκαιρη και αξιόπιστη ταυτοποίηση του ιού στον ανθρώπινο οργανισμό.

ΕΥΚΟΛΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ

Ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσεως που εσωκλείονται στο biokit COVID-19 παραλαμβάνετε το δείγμα εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα. Σε περίπτωση παραλαβής δείγματος από ανήλικο, η δειγματοληψία πρέπει να διενεργηθεί από ενήλικα.

Για να ενημερωθείτε για το κόστος και την παραλαβή του από το φαρμακείο μας, επικοινωνήστε: 

στα: 2102131185 & 2102224185

Αγ. Γλυκερίας 35 ,ΤΚ: 111 47 Γαλάτσι

Social 

To φαρμακείο μας

Untitled-1.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Επικοινωνία

Αγ. Γλυκερίας 35 
111 47 Γαλάτσι

21 0213 1185