Πολιτική Επιστροφών από το φυσικό κατάστημα

Επιστροφές δεκτές εντός 15 ημερών με απαραίτητη την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής

-Σε περίπτωση επιστροφής γίνεται αλλαγή με άλλο είδος ή επιστροφή χρημάτων

-Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικής συσκευής / προιόν,

  αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί βλάβη ή ελαττώμματα θα πραγματοποείται επισκευή ή αντικατάσταση ή    επιστροφή χρημάτων.

Δεν γίνονται επιστροφές:

-Βρεφικά Γάλατα και τροφές

-Προιόντα Ψυγείου

-Φάρμακα

-Γαληνικά Σκευάσματα

-Αλλοιωμένες,κατεστραμμένες,ανοιγμένες συσκευασίες

-Ειδικές Παραγγελίες

Πολιτική Επιστροφών από το ηλεκτρονικό κατάστημα

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από την πώληση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα μεταφορικά έξοδα, τα έξοδα επιστροφής και τυχόν χρεώσεις ή προμήθειες για τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλεγεί (λ.χ. χρέωση της εταιρείας ταχυμεταφοράς για την αντικαταβολή).

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης, o καταναλωτής υποχρεούται να επιστρέψει ή να αποστείλει άμεσα προς επιστροφή με εταιρεία ταχυμεταφοράς το προϊόν εντός της κλειστής συσκευασίας του και στην κατάσταση που παρελήφθη, στην διεύθυνση του καταστήματος, κατά τις ώρες λειτουργίας του  (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-21:00 και Σάββατο 08:00-16:00). *Σημειώνεται ότι δεν αποδεχόμαστε επιστροφές μέσω ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ), λόγω της ευαισθησίας των προϊόντων.

Η Εταιρεία, εφόσον έχουν τηρηθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίας που περιγράφονται στους Όρους Χρήσης, υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που της κατέβαλε ο καταναλωτής εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του αιτήματος υπαναχώρησης.

Η επιστροφή του τιμήματος σε περίπτωση που ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση. Σε περίπτωση που α./ το τίμημα έχει καταβληθεί με αντικαταβολή ή β./ το τίμημα έχει καταβληθεί με χρέωση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας και δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του τιμήματος στην κάρτα, τότε η επιστροφή του τιμήματος θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδειχθεί από τον καταναλωτή, ο οποίος οφείλει να ενημερώσει εγγράφως την Εταιρεία, παρέχοντας πληροφορίες για τον αριθμό και λοιπά στοιχεία του λογαριασμού, καθώς και το τραπεζικό ίδρυμα στο οποίο τηρείται.

 

Δικαίωμα αντικατάστασης.

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να ζητήσει την αντικατάσταση προϊόντος, εφόσον αυτό που του παραδόθηκε ήταν ελαττωματικό, κατεστραμμένο, αλλοιωμένο ή δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παρήγγειλε. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με την Εταιρεία στο τηλέφωνο 2102131185. ή στο e-mail info@farmakeio-iakovidou.gr, ώστε να ακολουθήσει η αντικατάσταση ή η επιστροφή χρημάτων.

Στην περίπτωση αυτή, ο καταναλωτής είναι απαραίτητο να αποστείλει το πακέτο που παρέλαβε στην Εταιρεία. Απαραίτητη προϋπόθεση επίσης είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθη, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και ο καταναλωτής να διαθέτει το παραστατικό πώλησης. Σε κάθε περίπτωση, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για υποβολή αίτησης αντικατάστασης δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η αποστολή του νέου προϊόντος θα πραγματοποιηθεί εντός χρονικού διαστήματος ίσου με το χρόνο αποστολής του αρχικού. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ισχύουν οι κανόνες επιστροφών στην περίπτωση υπαναχώρησης.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, υλικό marketing ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης κλπ).

Για 15 ημέρες είναι έγκυρη η κάρτα αλλαγής σας και μαζί με τα προϊόντα μπορείτε να έλθετε στο κατάστημα παραλαβής όπου μπορείτε να αλλάξετε τα προϊόντα με προϊόντα ίσης ή περίπου ίσης αξίας, σύμφωνα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο και τιμές προϊόντων όπως εμφανίζονται την ημέρα που θα προσέλθετε για την αλλαγή.

 

Αν τυχόν δεν βρίσκετε ένα προιόν που δεν έχουμε ακόμα ανεβάσει μπορείτε για παραγγελία να μας καλέσετε  τηλεφωνικά στο 2102131185 Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 με 16:00 και Σάββατο 9:00 και 16:00 (εκτός εορτών και επίσημων αργιών).

Social 

To φαρμακείο μας

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Επικοινωνία

Αγ. Γλυκερίας 35 
111 47 Γαλάτσι

21 0213 1185

info@farmakeio-iakovidou

iakovidouquality@gmail.com

baf6c57a40ea8bae6c454f2c2baf5506.png
Screenshot_1.png

Για εσάς

Δευτέρα έως Παρασκευή:

8.00 π.μ - 9.00 μ.μ

Σάββατο: 8.00 π.μ - 4.00 μ.μ

piraeus-bank.jpg

GR0501720770005077055666416  ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

eof-logo.jpg
Untitled-1.png